Halloween-maskit vailla vertaa – nämä tehtiin pelkällä meikillä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Viikonloppuna ympäri maailmaa on juhlittu Halloweenia, ja miljoonat ihmiset ovat maskeeranneet kasvonsa toinen toistaan pelottavamman näköisiksi. Maskeeraaja Nikki Shelley on nyt hämmästyttänyt meikkaustaidoillaan, sillä nainen on maskeerannut ystävilleen upeita kauhunaamioita.

Julkaisu käyttäjältä Nikki Shelley.

Nikki on lisännyt kuvia meikatuista naamioista Facebook-sivuilleen ja kuvat ovat olleet suuri nettihitti. Kuvien perusteella on vaikea uskoa, että toteutuksessa on käytetty vain meikkiä. Naisen taidot ovat kerrassaan ällistyttävät ja naamiot kuin taideteoksia.

Shelley on käyttänyt maskeeraamiseen paljon aikaa ja vaivaa, sillä projekti on suunniteltu millintarkasti ja naamioiden tekeminen on kestänyt tunteja. Daily Mailin mukaan Shelley ei ole tavoitellut kuvillaan julkisuutta tai työtarjouksia, sillä nainen on meikannut naamiot itselleen vain aikansa kuluksi ja hassutellakseen kavereilleen.

Kuvien suosio on yllättänyt Nikkin ja monet uskovat, että hänellä tulee olemaan kysyntää erilaisia tapahtumia silmällä pitäen. Shelley on suhtautunut saamaansa huomioon vaatimattomasti ja kertonut jatkavansa itsensä maskeeraamista muiden viihdyttämiseksi. On selvää, että Nikki on halloween-juhlien parhaiten meikattu nainen.

Julkaisu käyttäjältä Nikki Shelley.

Julkaisu käyttäjältä Nikki Shelley.

Julkaisu käyttäjältä Nikki Shelley.