Jätetty nainen vietti viikon KFC-ravintolassa – söi sydänsurut pois

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Rakkauden jälkeen saattaa mennä pitkään, ennen kuin elämä alkaa rullaamaan parempaa huomista esitellen. 26-vuotiaan Tan Shenin poikaystävä jätti hänet yllättäen, ja surun murtama kiinalaisnainen ei yksinkertaisesti nähnyt valoa tunnelin päässä. Hän linnottautui viikoksi paikalliseen Kentucky Fried Chicken -ravintolaan.

Lohturuoka kuuluu elämän masentaviin tilanteisiin. Jotta ongelmista ja mielipahasta pääsisi yli, ei kuitenkaan kannattaisi jäädä tuleen makaamaan. Tan Shen ei tätä ymmärtänyt, ja lohdutti itseään viikon ajan roskaruoalla KFC-ravintolassa. Nainen teki myös töitä ravintolasta käsin, eikä halunnut mennä kotiinsa. Se olisi nostanut hänen mieleensä liikaa muistoja.

Lopulta yksi työntekijöistä huomasi, että asiakkaana ollut sydänsuruinen neitokainen vietti kaiket päivät ravintolassa. Kun henkilökunta tiedusteli naisen vointia, sanoi Tan Shen vain haluavansa ajatella asioita. Hän päätti lähteä ravintolasta, kun paikallinen media kiinnostui naisesta. Nyt Tan Shen hoitaa särkynyttä sydäntään vanhempiensa luona, Yahoo!-julkaisu uutisoi.