Mies video tulevalle tyttärelleen deittiohjeet: ”Älä tapaile muusikoita”

Viihdeuutiset · Annika Kela

Tuleva perheenisä Mike Falzone päätti kuvata videon tulevaisuuden tyttärelleen. Videossa mies antaa hauskoja, mutta viisaita neuvoja tyttärelle, jonka hän toivoo joskus saavan. Mies on selvästi pohtinut etukäteen, miten hän haluaa tytärtään neuvoa.

Todennäköisesti moni asia on tulevaisuuden maailmassa eri tavalla, mutta peruselementit esimerkiksi deittailun suhteen pitävät edelleen paikkaansa. Mies aloittaa neuvomalla tytärtään olemaan vahva ja muistamaan sen, ettei anna kenenkään lannistaa häntä. Jos joku ei kunnoita tytärtä esimerkiksi tulemalla ajoissa treffeille, ei poika ole hänen tyttärensä arvoinen.

Jos kukaan ikinä puhuu tyttärelle ”pesälle pääsemisestä”, ilman että tarkoittaa sillä uhreilutermiä, neuvoo isä potkimaan sellaista poikaa jalkoväliin. Mies luettelee muutamia ammatteja, joiden edustajia tyttären ei kannata deittailla, ja siihen kuuluvat muun muassa muusikot ja koomikot.

Mies huomauttaa, että tyttären ei kannata deittailla huonoja pussailijoita, sillä se tulisi kaduttamaan tyttöä tulevaisuudessa. Yksi miehen parhaimmista neuvoista oli, että tyttären pitäisi tapailla ihmistä joka osaa nauraa hänen vitseilleen ja joka saa hänet nauramaan. Miehen video on hurmaava ja se vetoaa nauruhermoihin.