Jääkarhu ilmestyi luontokuvaajan asuntovaunulle – tässä tulos

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kanadan Manitoban provinssissa luontokuvausretkellä ollut mies sai asuntovaunulleen yllättävän vieraan, sillä jääkarhu tuli ikkunan taakse ihmettelemään kuvaajan kulkuneuvoa. Kuvaaja otti kameransa esille ja taltioi videolle kohtaamisen karhun kanssa.

Suloinen jääkarhu vaikutti ystävälliseltä ja se oli uteliaisuudesta tullut katsomaan, mitä asuntovaunu piti sisällään. Luontokuvaaja vitsaili, että jääkarhu halusi muutaman selfien itsestään tulevan talven varalle.

Karhu hämmästeli hetken asuntovaunua ja löntysti sitten tiehensä. Manitoban provinssissa on vilkkain jääkarhukausi parhaillaan meneillään, sillä alueelle hakeutuu jääkarhuja odottelemaan jäiden muodostumista. Kun jääkerros on tarpeeksi kantava ja laaja pääsevät jääkarhut saalistamaan hylkeitä.