Koposen kaksossiskot noteerattiin maailmalla – suurensivat jopa rintansa identtisesti

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Sanotaan, että kaksosilla on vahvin mahdollinen tunneside mitä sisarusten välille voi koskaan syntyä. Vanhemmat saattavat pukea kaksoslapsensa samanlaisiin vaatteisiin pienenä, mutta harva kaksosista haluaa olla toisensa kopio myös aikuisiällä.

Ruotsalaiset Emma ja Sara Koponen tekevät kaiken yhdessä. Myös kauneusleikkaukset kuuluvat neitokaisten yhteisiin harrastuksiin, ja he haluavat ottaa operaatiot mahdollisimman identtisesti.

Siskokset ovat käyttäneet kauneuskirurgiaan yhteensä noin 16.000 euroa. 25-vuotiaat Koposet ovat suurentaneet rintojaan kolme kertaa kumpikin, ja heidän huuliinsa on pantu täytettä.

Kaksosten päivittäinen treeniohjelma on kahden tunnin mittainen ja identtinen, jotta heidän lihaksensa ja vartalonmuotonsa näyttäisivät täsmälleen samanlaisilta. Sama pätee ruokavalioon, koska toinen ei saa olla siskoaan painavampi.

– Meidän on näytettävä samanlaisilta, koska ihmiset ovat tottuneet siihen jo ollessamme pieniä. Olemme molemmat koukussa kehomuokkaukseen, joten meidän on tehtävä täsmälleen samoja asioita tai emme sovi enää yhteen, Sara kertoi Metro-lehdelle.