Tätä ei Suomessa nähdä! Kyltinheiluttaja on ällistyttävä taituri

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa käyneet ovat varmasti huomanneet, että paikoin kaupunkien keskustoissa on ihmisiä, joiden ammattina on pitää käsissään erinäisiä kylttejä. Tämä siksi, että kylttejä ei saa pystyttää esimerkiksi risteyksiin pysyvästi. Nyt videolle on tallentunut todellinen virtuoosi kylttitaituri.

YouTube
YouTube

Nuori mies on kehittänyt kyltin pitämisestä ja erityisesti sen liikuttamisesta taidetta, sillä tuskin yksikään ohi ajava autoilija voi olla kiinnittämättä mieheen huomiota. Näyttää siltä, että kylttimies on yhdistänyt ammattinsa ja breakdance-harrastuksensa nerokkaasti yhteen.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat