Parturi leikkaa hiukset samuraimiekalla – tässä on tyyliä!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Hiustenleikkuu samurai-miekalla saattaa kuulostaa pelottavalta, sillä kukapa haluaisi terävän miekan heiluvan päänsä lähellä. Vietnamilainen parturi on kuitenkin onnistunut vakuuttamaan asiakkaansa leikkausmenetelmän turvallisuudesta, ja tähän mennessä asiakkaat ovat poistuneet kampaajan käsittelystä tyytyväisinä ja hämmästyneinä.

YouTube
YouTube

Parturi-kampaaja Nguyen Hoang Hung on saavuttanut valtavan suosion leikkaamalla hiuksia samuraimiekallaan. Ainutlaatuisen kampaamokokemuksen voi saada miehen käsittelyssä vietnamilaisessa salongissa. Miehen käsissä miekat toimivat saksien tai parturiveisten tavoin ja lopputulos on yhtä tarkka ja tyylikäs.

Hungin erikoinen tapa leikata hiuksia on poikinut hänelle paljon asiakkaita ja ihmiset joutuvat jonottamaan päästäkseen samuraimiekalla parturoitaviksi. Mies on keksinyt erinomaisen tavan erottua muiden parturi-kampaajien joukosta, sillä kilpailu alalla on erittäin kovaa. Hungin persoonallisen palvelun ansiosta miehellä ei tule olemaan asiakkaista pulaa.