Kansainvälinen Bugatti-hitti on suomalaista käsialaa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

DJ-tuottaja Tigan uusi single Bugatti soi parhaillaan ympäri maailmaa, ja siitä on muodostunut nopeasti klubihitti. Myös Suomen radioaalloilla parhaillaan soiva kappale sai ensisoittonsa BBC Radio 1 -kanavan Zane Lowen ohjelmassa.

YouTube
YouTube

Biisi oli samalla Lowen valinta viikon Hottest Record -tittelin saajaksi. Singlessä on mukana jenkki räppäri Pusha T, joka vie kappaleen originaaliversion uusille taajuuksille. Bugatti -single on kirjoitettu yhteistyössä suomalainen konemusiikkiveteraani Jori Hulkkosen kanssa, ja kappale on levytetty Montrealin Lost Star Studiolla.

Ensi vuonna julkaistaan Tigan uusi albumi. Sitä ennen mies saapuu myös Suomeen, sillä Tiga esiintyy ensi perjantaina 7. marraskuuta Helsingin Kaiku–clubilla.