Keshan ongelmat paisuvat – nyt hinattiin Escalade pois

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Kesha haastoi taannoin musiikkituottaja Dr. Luken oikeuteen. Laulajan mukaan hänen tuottajanaan koko uran ajan toiminut mies on käyttänyt häntä hyväksi siitä saakka, kun heidän yhteistyönsä alkoi Keshan ollessa 18-vuotias. Luke syyttää Keshaa valehtelusta.

Nyt Keshan ongelmat ovat näkyneet myös toisella tavalla. Eilen hänen arvokas Escalade-maasturinsa nimittäin hinattiin pois, kun autoon oli sitä ennen kiinnitetty useita parkkisakkoja. Laulajattaren talon edestä hinattu auto oli melkoinen näky hinausauton perässä.

Kesha väittää Dr. Lukea koskevassa syytteessä, että hän sairastui syömishäiriöön sen takia, että musiikkituottaja haukkui häntä jatkuvasti lihavaksi ja kommentoi hänen painoaan negatiiviseen sävyyn. Tähti on kertonut Dr. Luken huumanneen hänet useammin kuin kerran, ja joka kerta tähti on herännyt alastomana tuottajan asunnolta.

Tuottaja ei ole ottanut syytöksiä kuuleviin korviinsa, vaan hän on haastanut Keshan oikeuteen valehtelusta ja sopimusrikkomuksesta. Tuottajan mukaan Kesha ei halua noudattaa nykyistä levytys-sopimustaan ja tekee mitä vain, ettei sopimus enää sitoisi häntä. Dr. Luke on tuottanut musiikkia Keshan lisäksi myös Katy Perrylle ja Britney Spearsille. Vaikuttaisi siltä, että odotettavissa on pitkä ja riitaisa oikeuskiista.