Opettaja harrasti seksiä oppilaan kanssa – video päätyi aikuisviihdepalveluun

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Oppilaidensa kanssa petipuuhiin päätyneitä opettajia paljastuu lähes viikoittain. Sopii siis kysyä, onko ilmiö ollut aina olemassa, mutta siitä ei ole vain puhuttu? Vai ovatko kasvatusalan ammattilaiset aktivoituneet vasta viime vuosina liehittelemään teini-ikäisiä rakastajia?

Englannin kielen opettaja Lucita Sandoval liittyy nyt huonosti käyttäytyvien opettajien jonon jatkeeksi. 26-vuotias argentiinalainen nainen on nimittäin harrastanut seksiä 16-vuotiaan oppilaansa kanssa. Nuori mies oli kaiken lisäksi kuvannut 23 minuuttia kestäneen aktin kännykällään, ja myöhemmin video päätyi internetin aikuisviihdesivustolle.

Koko koulun näkemällä videolla on oppilaiden mukaan selkeästi tunnistettavissa opettaja ja hänen kanssaan seksiä harrastanut poika. Teini jopa näyttää peukaloa kameralle. Hän lupasi myöhemmin naiselle, että poistaa videon, mutta lähetti videon kuitenkin WhatsAppilla kavereilleen. Lopulta retostelu johti siihen, että video päätyi ilmaisen aikuisviihdesivuston listoille.

Kyseessä ei kuitenkaan ollut ensimmäinen kerta, kun Sandoval kärähtää oppilaan kanssa touhuilemisesta. Hän on ollut teinien kanssa suhteessa ennenkin, mutta todisteiden puuttuessa saanut jatkaa ammattiaan opetusalan parissa. Argentiinalainen Nuevo Diario -nettisivusto väittää, että opettajan video olisi tekaistu.