Alessandra Ambrosio alastomana ranskalaislehden kannessa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Victoria’s Secretin listoilla työskentelevä supermalli Alessandra Ambrosio on on mallinuransa lisäksi työstänyt myös omaa Ale-nimistä vaatemallistoaan. Alkuvuoden hän keskittyi lähinnä perhe-elämään, mutta kesän aikana Ambrosio palasi jälleen otsikoihin.

alessandraambrosio05112014

Nyt Alessandra Ambrosio nähdään ranskalaisen Lui-lehden rohkeassa kansikuvassa. Otoksessa mallikaunotar nähdään lähes täysin vailla rihmankiertämää, päällään ainoastaan sininen solmio. Aikaisemmin lehden kohutuissa kansissa vähäpukeisina on nähty muun muassa Rihanna ja Gisele Bunchen.

33-vuotias Alessandra Corine Ambrosio syntyi Erechimissä Brasiliassa vuonna 1981. Hän aloitti mallin uransa jo teini-ikäisenä. Neito on toiminut urallaan monien muotitalojen mallina, kuten Christian Diorin, Victoria’s Secretin ja Christian Lacroixin. Hänellä on kihlattunsa Jamie Mazurin kanssa lapset Anja ja Noah.