Koiranpentu tekee tarpeensa WC-pönttöön

Viihdeuutiset · Annika Kela

Perheen suloinen koiranpentu PingPong on opetettu käyttämään ihmisille tarkoitettua vessanpönttöä, kun ykköshätä yllättää. Ihmiset ovat kautta aikojen opettaneet kissojaan käyttämään vessanpönttöä ja nyt tämä nerokas taito on opetettu Welsh corgin pennulle.

YouTube
YouTube

Pentu suoriutuu haasteestaan erinomaisesti. Jotta koira pääsisi pöntön reunalle, on sitä varten aseteltu pöntön eteen portaat. Pöntöllä käyminen ei tietenkään korvaa koiran tarvetta päästä ulos kävelemään. Omistaja on opettanut taidon koiralle siksi, että he asuvat kerrostalossa ja pienellä ja vilkkaalla koiralla on tarve päästä useita kertoja lyhyessä ajassa ulos.

Omistaja on perustellut taidon käytännöllisyyttä sillä, että nyt koira voi käydä pöntöllä kun se on yksin kotona. Enää koiran ei tarvitse odottaa jalat ristissä, että omistaja palaa kotiin, vaan koira voi helpottaa omaa oloaan käymällä tarpeillaan pöntöllä.