Orkesterin hurja testi: Supertulinen chili suuhun ja soittamaan!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tanskalaisena mediapersoonana ja chilikiihkoilijana tunnettu Chili Klaus, eli Klaus Wunderhits on halunnut testata klassisen orkesterin chilinsietokykyä syöttämällä heille maailman tulisimpia chilipaprikoita. Koomikkona tunnettu mies on kuvannut testinsä videolle ja julkaissut sen Youtubessa.

YouTube
YouTube

Videon alussa näytetään, kun klassinen orkesteri soittaa virheettömästi kappaletta Tango Jalousie. Sen jälkeen on aika maistaa chiliä ja soittaa sama kappale uudestaan. Orkesterin jäsenet ovat päättäneet, että mikään ei ole heidän musisointinsa tiellä, edes chilit, ja ryhtyvät soittamaan kappaletta yhdessä.

Lähikuva jäsenistä paljastaa, että muusikoilla on tukalat oltavat. Silmistä ja nenistä alkaa vuotaa nestettä polttavan chilin ansiosta ja soittamisesta tulee vähitellen erittäin tuskaista. Muusikot irvistelevät ja vääntelevät kasvojaan, mutta suoriutuvat kappaleen soittamisesta kiitettävästi. Kappaleen loputtua soittajat ryntäävät ympäriinsä etsien juotavaa ja pyyhkivät hikeä kasvoiltaan. Oli pienestä kiinni, ettei polttava chili kukistanut orkesterin yhteishenkeä ja voitontahtoa.