Uskomaton onni: Nainen voittaa vuosittain jopa 12 000 euroa nettiarvonnoista

Viihdeuutiset · Annika Kela

Päivät pitkät netissä surffaava kotiäiti on paljastanut voittaneensa nettiarvonnoilla ja -kilpailuilla yli 89.000 euron edestä palkintoja. Naisen mukaan hän voittaa keskimäärin 12.000 euron edestä vuodessa erilaisia palkintoja ja aikoo jatkaa harrastustaan myös tulevaisuudessa.

Norfolkissa asusteleva kotiäiti Holly Smith on jäänyt muutama vuosi sitten sairaseläkkeelle. Pitkittyneen sairautensa vuoksi Smith ei ole voinut ottaa vastaan normaalia työtä. Nainen ei ole kuitenkaan vaipunut epätoivoon, vaikka kuukausittainen eläke hädin tuskin riittää elämiseen.

Smith on nimittäin alkanut tienata netissä järjestettyjen kilpailuiden kautta. Nainen käyttää päivästään kahdeksan tuntia kilpailuihin osallistumiseen. Hän on laskeskellut, että parhaillaan hän on ilmoittautunut 800 arvontaan päivässä.

Nainen kertoi Daily Mail -lehdelle, että palkinnot ovat olleet lomamatkoja, kodinkoneita, televisioita, tietokoneita ja ilmaislippuja. Joskus kilpailuista voi myös voittaa suuret varastot ruokatarvikkeita, joilla elää yli puoli vuotta. Vaikka suuria rahapalkintoja ei ole osunut kohdalle, on naiselle kerääntynyt paljon rahan arvoista tavaraa vuosien varrella.

Kilpailuihin osallistumisen lisäksi Smith on usean vuoden ajan hamstrannut alennuskuponkeja, joita hän käyttää aina mennessään kauppaan. Nainen on muun muassa säästänyt häidensä järjestämisessä tuhansia euroja hyödyntämällä kuponkitarjouksiaan. Nainen on vuosien ajan hyödyntänyt nerokkaasti erilaisia kilpailuja ja alennuksia eikä aio muuttaa tuottavaa tapaansa tulevaisuudessa.