Hämmentävä käsiase julkistettiin – ampuu seteleitä sarjatulella

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalainen ”Make it rain” -termi viittaa siihen, että strippiklubille saavutaan ison setelipinkan kanssa, ja rahat heitetään näyttävästi ilmoille saaden setelit ikään kuin satamaan taivaalta. Termi on tullut viime aikoina monille suomalaisillekin tutuksi amerikkalaisen populaarikulttuurin ja musiikkimaailman piiristä.

Setelien jakamisesta on nyt tehty entistäkin helpompaa Cash Cannon -nimisen keksinnön myötä. Kyseessä on leikkipyssyä muistuttava vekotin, joka ampuu seteleitä ilmoille sarjatulella. Mikäli taskustasi löytyy siis ylimääräistä käteistä ja haluat elää amerikkalaisista räppivideoista tuttua unelmaa tai haluat vaikkapa jakaa köyhille rahaa näyttävästi, on tämä keksintö juuri sinua varten.