Ihmis-Barbie hakattiin kotiovellaan – uhkailtu kahden vuoden ajan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Mattelin muovinukke Barbieta muistuttava ukrainalainen Valeria Lukyonova on pitänyt viime aikoina hiljaiseloa otsikoista, kun hänen rinnalleen on ilmestynyt joukko muitakin nukkemaisia tyttöjä. Nyt nainen kuitenkin kertoo joutuneensa väkivaltaisen hyökkäyksen uhriksi kotinsa edustalla.

Kuten arvata saattaa, on erikoisen näköinen neitokainen kerännyt runsaasti vihamielistä palautetta julkisuuteen astumisen jälkeen. Hän on kertonut saaneensa uhkauksia kahden vuoden ajan, mutta vasta nyt hänen kimppuunsa hyökättiin. Kaksi miestä pahoinpiteli ja kuristi Valeriaa pyhäinpäivän vastaisena yönä hänen kotikaupungissaan Ukrainan Odessassa. He eivät yrittäneet ryöstää naista, vaan yksinkertaisesti löivät kasvoihin ja kuristivat.

– Olen syönyt todella vahvoja kipulääkkeitä neljän päivän ajan, mutta herään silti öisin hirvittävään kipuun. Voin jo nyt paremmin, vaikka leukani on edelleen todella arka, Valeria kertoi Metro-lehdelle.

Muovinukkea muistuttava 28-vuotias nainen sanoi taannoin haastattelussa ihmisten olevan rumia rotujen sekoittumisesta johtuen. Ukrainalainen Valeria Lukyonova on tullut suurelle yleisölle tutuksi muovisen Barbie-nuken elävänä kaksoisolentona. Hänen mukaansa ihmiset tarvitsevat ravinnokseen ruoan sijaan ainoastaan valoa ja ilmaa, eli samaa kuin kasvit.