DJ iski peniksensä vessanpöntön reunaan – teki äänestä EDM-kappaleen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kaikista maailman äänistä voidaan tehdä musiikkia, ja nykyisillä laitteilla näitä ääniä saadaan muokattua loputtomasti. Nyt tämän on osoittanut myös englantilainen DJ-tuottaja Bong Iguana, joka tallensi äänen, joka syntyi hänen iskiessään peniksensä vessanpöntön reunaan.

Bong Iguana halusi osoittaa, että hän voi tehdä big room -tyylisen tanssihitin jopa edellä mainitusta äänestä ja julkaisi sen SoundCloud-verkkopalvelussa. Mies itse kertoi tehneensä kappaleen puolessa tunnissa.

Asiasta uutisoinut DJ Mag Canada kuitenkin kertoi myöhemmin, että Iguana ei ollut ensimmäinen, joka oli tehnyt musiikkia peniksen ja vessanpöntön kohtaamisesta syntyneestä äänestä. Se ei kuitenkaan vähennä hänen saavutuksensa arvoa.