Kaunotar tuhosi punaisen Ferrarin lekalla – miesten painajainen?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Punainen Ferrari. Nämä kaksi sanaa riittävät muodostamaan ihmisille mielikuvan komeasta urheiluautosta, jonka matala profiili on kuin lämminverisen hevosen muotovalio. Ensimmäisiä Ferrareita valmistettiin vain kaksi kappaletta vuonna 1947.

YouTube
YouTube

Nykyisin nopeita italialaisia autoja valmistetaan Fiatin toimesta huomattavasti enemmän, mutta silti jokainen kolhiintunut luksusauto vierittää kyyneleen autofanaatikon poskelle. Nyt Ferrari-fanit voivat aloittaa varsinaisen itkusirkuksen, sillä Forgiato-vannevalmistajan mainosvideolla näytetään, kuinka käy pettäjäpoikaystävän silmäterälle kaunottaren käsittelyssä.

Punakutrinen nainen tekee Ferrarista selvää ja riehuu lekan kanssa kuin raivo härkä. Urheiluauton lommoja tuskin korjataan kädenkäänteessä tai pikkurahalla, mutta onneksi mies oli ostanut hullun tyttöystävän varalta vanteet, jotka säästyivät iskussa vahingoittumattomana.