Koditon valmistui lukiosta luokkansa parhaana

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kaikki maailman menestyneimmät henkilöt tietävät, että ihminen voi saavuttaa elämässään lähes kaiken mitä haluaa. Oma menestyminen ei riipu pelkästään muista ihmisistä tai ulkopuolisista seikoista. Mitään ei saa ilmaiseksi, mutta saavuttaminen ja menestyminen on helppoa jos vain jaksaa nähdä sen eteen vaivaa.

YouTube
YouTube

Kodittomana ja nälkiintyneenä lukionsa suorittanut Griffin Furlong on malliesimerkki ihmisestä, joka on saavuttanut menestystä sinnikkäällä työllä. Hän valmistui äskettäin floridalaisesta lukiosta parhaimmilla arvosanoilla. Hänen äitinsä kuoli taannoin leukemiaan, mutta 18-vuotias jatkoi määrätietoisesti elämässään eteenpäin – hurjista olosuhteista huolimatta.

– Tiesin, että joko olen koko loppuelämäni köyhä tai voin jatkaa opintojani koulussa niin hyvin, että saan stipendin ja saavutan ilmaiset jatko-opinnot. Suunnittelin opintojani etukäteen ja keskustelin opettajien kanssa. Tiesin, mitä minun pitää tehdä hyviä arvosanoja saavuttaakseni, Furlong kertoi TODAY.com-julkaisulle.

Furlong aikoo opiskella Floridan teknillisessä yliopistossa. Hänen tärkein viesti muille menestystä havitteleville on yksinkertaisesti: ”Älä luovuta”. Kerroimme taannoin, että vanhemmilta peritty älykkyys on toissijainen seikka koulumenestymisen suhteen. Enemmän määrittelee se, minkälaisia psykologisia ominaisuuksia henkilöllä on, kuten asenne ja persoonallisuus.