Miley Cyrus hämmentää jälleen – topless-kuvassa tekohampaat

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Laulajatar Miley Cyrus on parin vuoden aikana noussut yhdeksi maailman tunnetuimmista ja kohutuimmista poptähdistä. Taannoin entinen Disney-tähti nousi otsikoihin, kun hänet nähtuun amFAR-gaalassa bondage-henkisessä ja erittäin vähän mielikuvituksen varaan jättävässä puvussa.

Get your bubz now #mileybob http://www.billybobproducts.com

A photo posted by Miley Cyrus (@mileycyrus) on

Poptähti osaa siis herättää kohua ja hämmennystä, ja nyt hän tekee sitä vaihteeksi Instagram-sivullaan. Tuoreessa otoksessa Miley Cyrus poseeraa yläosattomissa aavikolla, suussaan groteskin näköiset tekohampaat. Erikoinen kuva selittyy sillä, että poptähti on ryhtynyt yhteistyöhön pilailuhampaita valmistavan Billy-Bob Products -yhtiön kanssa.

Miley Cyrus vertasi tunnetuksi tekemäänsä twerkkaamista taannoin 1950-luvulla maailmaa villineen Elvis Presleyn suorittamaan lannetanssiin. Hänen mukaansa Elvis teki täsmälleen samaa kuin hän, vaikka ei pukeutunutkaan yhtä paljastaviin asuihin kuin villistä esiintymistyylistään tunnettu entinen Disneyn teinitähti.