Playmate of the Year retkeili metsässä bikineissä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen mallikaunotar Sara Jean Underwood tunnetaan muun muassa Playboy-lehden sivuilta ja realitytähtenä. Hän on toiminut myös esimerkiksi amerikkalaisen Attack of the Show -ajankohtaisohjelman juontajana.

Ein von Sara Underwood (@saraunderwood84) gepostetes Foto am

Nyt kurveistaan tunnettu 30-vuotias tähti on tarjonnut jälleen faneilleen silmänruokaa Instagramissa. Tuoreissa otoksissaan Sara Jean Underwood seikkailee luonnon helmassa niukkoihin bikineihin pukeutuneena.

Playmate of the Year -tittelin vuonna 2006 saanut Sara Jean Underwood opiskelee nykyisin mallintöidensä ohella Sregonin yliopistossa. Tunnetussa miestenlehdessä heinäkuussa 2006 poseerannut kaunotar oli taannoin mukana Ryan Seacrestin työnantajan, E! -televisiokanavan, ohjelmassa The Girls Next Door. Sittemmin hänet on nähty pikaisesti myös Epic Movie -elokuvassa. Vuonna 2012 hänet valittiin Esquire-lehdessä Vuoden kuumimmaksi naiseksi.

The great outdoors

Kuva, jonka Sara Underwood (@saraunderwood84) julkaisi laitteella

JUMP!!! I'll catch you

Kuva, jonka Sara Underwood (@saraunderwood84) julkaisi laitteella