Viinistä kuohuviiniä SodaStreamilla? Kokeilulla karu seuraus

Viihdeuutiset · Annika Kela

Monella kuohuviiniä nauttivalla ihmisellä on varmasti käynyt joskus mielessä sama asia kuin nuorella pojalla. Hän nimittäin pohti voiko viinistä tehdä kuohuviiniä SodaStreamin avulla. Poika oppi kuitenkin melko sotkuisella tavalla, että se ei onnistu.

YouTube
YouTube
YouTube
YouTube

Hauskalla videolla poika oli päätellyt, että viinistä voi tehdä kuohuviiniä limonadilaitteella aivan yhtä helposti kuin mehusta voi tehdä limonadia. Nuorukainen on pyytänyt isäänsä kuvaamaan kokeilunsa videolle, jossa hän muistuttaa, että viini on hänen isälleen.

Poika annostelee punaviinin SodaStream-pulloon ja asettelee pullon laitteeseen. Poika ohjeistaa, että laite pitää porisevaa ja purskatelevaa ääntä, kun juomassa on tarpeeksi hiilihappoja. Nuorukainen alkaa täyttää pulloa hiilihapolla, mutta merkkiääntä ei kuulu. Lopulta poika epäilee, että pullo räjähtää, mutta isä käskee poikaansa jatkamaan hiilihapon lisäämistä.

Lopulta laite antaa äänen merkiksi, että pullo on täynnä ja poika irroittaa sen laitteesta. Pullo räjähtää ympäri keittiötä ja punaviiniä on joka puolella. Viinin muuttaminen kuohuviiniksi ei mennyt ihan putkeen Isä ja poika alkavat nauraa tempaukselleen. Voi olla, että perheen äitiä ei naurata yhtä paljoa, kun hän näkee sotkun keittiössä. Tapettia ja kattoa tuskin sai puhtaaksi pelkällä siivoamisella, joten isä passitettiin todennäköisesti saman tien tapetti- ja maaliostoksille.