Kissat ovat mestarivarkaita – osaisitko epäillä tällaista?

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kissan luonteeseen kuuluu tunnetusti saalistaminen. Kissat nauttivat siitä, että ne voivat tuoda saaliinsa näytille perheenjäsenilleen. Usein kissat pyydystävät pieneläimiä, mutta silloin tällöin saaliiksi saattaa kelvata jotain muutakin. Kuten vaikkapa alusvaatteita ja leluja.

Facebook
Facebook

Muutamat kissanomistajat ovat nyt ilmaisseet huolensa näpistelevistä kissoistaan. Australian Brisbanessa asuva kissanäpistelijä on tullut naapureille tutuksi. Kissa nimeltä Mufasa käy säännöllisesti naapurissa varkaissa. Varkaalle kelpaa saaliiksi naapurin lasten pienet pehmolelut.

Mufasan omistaja kertoo, että kissa tuo lelut keittiönpyödälle näytille. Aluksi omistaja oli huvittunut asiasta, mutta sitten leluja alkoi kerääntyä paljon. Omistaja on perustanut kissansa näpistelystä kertovan Facebook-sivun, josta naapurit voivat käydä tarkistamassa, onko Mufasa vienyt jotain heille kuuluvaa.

Mufasa ei ole ainut kissavaras joka on ollut liikkeellä. Youtubeen on lisätty hauska video, jossa valvontakamera on kuvannut sen, kun kissa tulee naapurista saalis suussaan. Kissa vie varastamansa tavaran sisälle kissaluukun kautta. Nämä katit ovat varsinaisia kleptomaaneja.