Mitä ihmettä? New Yorkin metrossa pahvisia huonekaluja

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kuten lapset tietävät, pahvilaatikot muuttuvat pienellä askertelulla ja mielikuvituksen käytöllä lähes miksi tahansa. Joidenkin ihmisten tapauksessa pahvilaatikoiden kanssa puuhastelu ei lopu lapsuuteen, kuten tuore uutinen osoittaa.

New Yorkin metron asiakkaat saivat hieraista taannoin silmiään junavaunuun astuessaan. Yksi vaunuista oli nimittäin koristeltu pahvista valmistetuin huonekaluin. Huonekalujen valmistaja ei ole astunut esiin, mutta tempauksen on epäilty olevan kannanotto kodittomuusongelmaan.

New Yorkin metroliikenteestä vastaava Metropolitan Transportation Authority ei ole tempauksesta mielissään. Järjestöä edustava Adam Lisberg kommentoi Gothamist-sivustolle pahvisten huonekalujen vievän tilaa metron kuudelta miljoonalta päivittäiseltä matkustajalta.