Näin rakastavaiset näkevät toisensa – yrittivät piirtää ulkomuistista

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Osaisitko piirtää kumppanisi kuvan ulkomuistista? Sinun olisi tärkeä ainakin muistaa silmien väri ja nenän koko sekä tietysti ruumiinrakenne edes suuntaa-antavasti. BuzzFeed julkaisi videon, jolla näytetään toisiaan pelkän muistin perusteella piirtäviä miehiä ja naisia. Lopputulos on riemukas.

YouTube
YouTube

Videolla esiintyy pariskuntia, jotka ovat olleet yhdessä reilun vuoden tai jopa 13 vuoden ajan. Osa heistä on naimisissa, mutta toiset vasta seurustelevat. Pariskunnat alkavat hahmotella toistensa kuvia samassa huoneessa selät vastakkain. Samalla he selittävät toisilleen huumoripitoisesti, kuinka piirustusurakka etenee.

Nopeasti sutaistuna jokainen kuitenkin muistaa kumppanistaan muutaman ulkonäöllisen seikan, josta henkilön tunnistaa omaksi rakkaakseen. Kaikki eivät ole kuitenkaan tyytyväisiä lopputulokseen ja ihmettelevät naureskellen, näkevätkö heidän kumppaninsa heidät todella piirustuksen näköisenä. Osa piirtää jopa silmien värin väärin. Kokeilkaa itse perässä.