Mies rikkoi ennätyksen – Starbucks-kahvi maksoi 83,75 dollaria

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Uutisoimme taannoin floridalaisnaisesta, joka rikkoi jokseenkin epätavallisen ennätyksen. Sameera Raziudd tilasi kaikkien aikojen kalleimman Starbucks-kahvilan juoman, joka sisälsi yhteensä 60 shottilasillista espressoa. Juoma maksoi yhteensä 83,75 dollaria.

William Lewis -niminen radiotoimittaja päätti pistää paremmaksi ja rikkoa kertaheitolla Sameeran ennätyksen. Mies tilasi Floridassa sijaitsevasta Starbucks-kahvilasta 84 dollarin, eli noin 67 euron arvoisen kahvin.

Juoma sisälsi 101 shotillista lattea sekä lisäksi vaniljasiirappia, mokkaa ja matcha-teejauhetta. Eyes on News -sivuston mukaan William Lewisin tilaama juoma-annos sisälsi noin 6,464 milligrammaa kofeiinia. Mies jakoi kuvan itsestään kahvikuppinsa ääressä Twitterissä.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat