Mies rikkoi ennätyksen – Starbucks-kahvi maksoi 83,75 dollaria

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Uutisoimme taannoin floridalaisnaisesta, joka rikkoi jokseenkin epätavallisen ennätyksen. Sameera Raziudd tilasi kaikkien aikojen kalleimman Starbucks-kahvilan juoman, joka sisälsi yhteensä 60 shottilasillista espressoa. Juoma maksoi yhteensä 83,75 dollaria.

William Lewis -niminen radiotoimittaja päätti pistää paremmaksi ja rikkoa kertaheitolla Sameeran ennätyksen. Mies tilasi Floridassa sijaitsevasta Starbucks-kahvilasta 84 dollarin, eli noin 67 euron arvoisen kahvin.

Juoma sisälsi 101 shotillista lattea sekä lisäksi vaniljasiirappia, mokkaa ja matcha-teejauhetta. Eyes on News -sivuston mukaan William Lewisin tilaama juoma-annos sisälsi noin 6,464 milligrammaa kofeiinia. Mies jakoi kuvan itsestään kahvikuppinsa ääressä Twitterissä.