Vuokraisäntä tirkisteli tyttöjä peilin ja makuuhuonekameroiden kautta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kiinan suurkaupungeissa on tavallista asua kimppakämpissä jopa siten, että yhdessä makuuhuoneessa nukkuu monta ihmistä. Pekingissä on asunto, jossa yhden makuuhuoneen ja kylpyhuoneen jakoi peräti kuusi nuorta naista. Yksi heistä löysi pian omia ja muiden asukkaiden alastonkuvia netistä.

Selvisi, että asunnon viisikymppinen vuokraisäntä Lok Kung oli kuvannut tyttöjä salaa. Hän oli asentanut kylpyhuoneeseen kaksipuoleisen peilin ja makuuhuoneeseen kaksi kameraa. Toinen makuuhuoneen kameroista kuvasi myös öisin.

Metro-lehden mukaan poliisi löysi miehen tietokoneelta satoja kuvia vuokralaisista. Kaikki tytöt muuttivat pois asunnosta, ja herra Kung saattaa joutua viideksi vuodeksi vankilaan. Monien hälytyskellot olisivat varmaankin alkaneet soida viimeistään siinä vaiheessa, kun vuokrailmoituksessa etsittiin asukkaiksi pelkästään nuoria sinkkunaisia.