Kimin raskaus osasyynä? Beyonce haluaa toisen lapsen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Musiikkimaailman voimapari Beyonce ja Jay Z saivat selvitettyä avioliittoaan varjostaneet ongelmat, ja pariskunta uusi sovinnon merkiksi jopa vihkivalansa. Heillä on kaksivuotias Blue Ivy -tytär, mutta nyt julkkisparin kerrotaan tehtailevan perheenlisäystä.

OK! Magazinen mukaan Beyonce suunnittelee olevansa raskaana jo ensi keväänä, mutta vauvantekohommat aloitetaan pian tänä vuonna ennen joulua. 33-vuotias Beyonce ja 44-vuotias Jay Z haluavat aloittaa suhteensa kokonaan puhtaalta pöydältä, joten uusi perheenjäsen olisi sopiva lisä startille, johon kuuluuvat myös uusi asunto ja asuinpaikka.

Ilkeimmät arvostelijat ovat epäilleet, että vauva-aikeet olisivat saaneet lisäpontta Jay Z:n ystävän Kanye Westin vaimon Kim Kardashianin mahdollisesta raskaudesta. Beyoncella ja Kimillä on tunnetusti jäätävät välit, eikä kumpikaan voimanainen halua jäädä toisensa varjoon.

Naimisissa vuodesta 2008 saakka olleet Beyonce ja Jay Z uudistivat taannoin vihkivalansa. People-lehden mukaan he kohtasivat yhteisen On The Run -kiertueen aikana ongelmia, mutta niistä on nyt päästy yli. Pari etsii parhaillaan uutta asuntoa Pariisista. He suunnittelevat kertovansa välirikostaan seuraavalla yhteisellä albumilla, jonka sisällön luvataan olevan raakaa ja rehellistä.