Jessica Alban rinnat olivat liikaa iltapuvulle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijäkaunotar Jessica Alba on tehnyt tänä vuonna näyttävää paluuta Hollywoodiin. Taannoin hänet nähtiin elokuvateattereissa strippari Nancy Callahanin roolissa Sin City: A Dame to Kill For -elokuvassa, joka sai Suomessa ensi-iltansa 22. elokuuta. Nyt Jessica kuvattiin gaalassa.

Eilen Jessiva Alba suuntasi ystävineen Los Angelesin Culver Cityssä järjestettyyn 3rd Annual Baby2Baby Gala -tapahtumaan. Maailman seksikkäimmäksi naiseksi lukemattomia kertoja äänestetty kaunotar oli sonnustautunut näyttävään mekkoon, jonka yläosa kuitenkin näytti jääneen pieneksi verrattuna näyttelijättären rintavarustukseen.

33-vuotias Jessica nähtiin taannoin Maxim-lehden kansikuvassa bikineissä ja Iso-Britannian GQ-lehden kannessa uimapuvussa. Jessica Alban uusin elokuva Sin City: A Dame to Kill For on noir-henkinen Frank Millerin sarjakuviin perustuva toimintaelokuva, jossa nähdään myös Joseph Gordon Levitt, Josh Brolin, Jaime King, Juno Temple, Ray Liotta ja Lady Gaga.