Mark Zuckerbergillä sama paita joka päivä – paljasti viimein syyn

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suurin sosiaalinen media Facebook on henkilöitynyt pitkälti perustajaansa Mark Zuckerbergiin, joka oli myös taannoisen Hollywood-elokuvan päähahmo. Monet ovat huomanneet, että Zuckerbergillä näyttää olevan joka päivä sama paita yllään. Nyt on selvinnyt miksi.

Mark Zuckerberg nähdään arkisin lähes aina samanlaisessa harmaassa paidassa. Aiemmin myös Applen johtaja Steve Jobs kulki päivittäin samanlaisessa paidassa. Zuckerberg on hakenut ehkä mallia Jobsilta, mutta nyt hän on kuitenkin kertonut opiskelijoille järjestetyssä tilaisuudessa miksi hän pukeutuu samanlaiseen paitaan päivästä toiseen. Rahasta se ei ole ainakaan kiinni.

Mark Zuckerberg kertoi pyrkivänsä pääsemään eroon elämänsä ylimääräisistä valinnoista, sillä hänen mukaansa pienetkin valinnat, kuten mitä aamuisin pukee ylleen, rasittavat ihmistä yllättävän paljon. Hän haluaa keskittää kaiken tarmonsa työn tekemiseen, joten paitavalinta on siksi vakioitunut yhteen ja samaan harmaaseen t-paitaan.