Tatuoinnin tekeminen hidastettuna – mieleenpainuva näky

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tatuoinnit ovat yleistyneet katukuvassa kuluneiden vuosien aikana räjähdysmäisesti. Vielä vuosikymmeniä sitten tatuoinnit yhdistettiin pääosin merimiehiin ja vankeihin, mutta nykyään jokaisen yhteiskuntaluokan edustajien ihoilla voi nähdä toinen toistaan kirjavampaa taidetta.

YouTube
YouTube

Youtuben Smarter Every Day -kanava on jakanut kiehtovan videon, jossa tatuointien tekemiseen päästään tutustumaan lähietäisyydeltä. Video perehdyttää muun muassa tatuointikoneisiin ja musteisiin, sekä näyttää hidastettuna miltä itse operaatio näyttää käytännössä.

Tatuointien yleistyttyä ihmisillä on myös pienempi kynnys ottaa ihoonsa kuvia joita he saattavat katua myöhemmin. Teini-ikäisenä otetun tribaalikuvion, alaselän perhosen tai epäilyttävän symbolin voi joko peittää uudella tatuoinnilla tai poistaa kokonaan laserin avulla.