Näin supertähdet saivat roolinsa – katso videot koekuvauksista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suurimmatkin supertähdet ovat joskus aloittaneet uransa nollasta, ja ennen ensimmäisiä roolejaan heidän on täytynyt käydä koekuvauksissa kyseisiin rooleihin. Harva on nähnyt nykyisten tähtien koekuvausvideoita, mutta nyt osa niistä nähdään tässä.

Miley Cyrusin koe-esiintyminen Hannah Montanaksi.

Robert De Niron koe-esiintyminen Kummisetä-elokuvaan.

Ellen Pagen koe-esiintyminen Juno-elokuvaan.

Megan Foxin koe-esiintyminen Transformers-elokuvaan.

Hugh Jackmanin koe-esiintyminen X-Men -elokuvaan.

Natalie Portmanin koe-esiintyminen Leon-elokuvaan.

Alyson Hanniganin koe-esiintyminen American Pie -elokuvaan.

Selena Gomezin koe-esiintyminen Waverly Placen velhot -sarjaan.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat