Nightwish kahdelle stadionkeikalle Suomeen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parhaillaan studiossa ensi keväänä julkaistavaa albumiaan viimeistelevä Nightwish tarjoaa yleisölle ensi kesänä kaksi massiivista konserttia esiintymällä Joensuun Laulurinteellä 6. kesäkuuta ja Ratinan stadionilla Tampereella 31. heinäkuuta.

Joensuussa Nightwishia lämmittelevät Children Of Bodom, Sonata Arctica ja Insomnium. Tampereella lämmittelijöinä nähdään Children Of Bodom ja Sonata Arctica. Liput molempiin megakonsertteihin tulevat myyntiin tämän viikon perjantaina.

Viime kesänä vastaavan kokoluokan jättikonsertin järjesti hiphop-artisti Cheek, joka myi Helsingin Olympiastadionin täyteen kahtena iltana peräkkäin. Paikalla oli arviolta 40.000 katsojaa molempina iltoina. Tampereen Ratinan stadion on hieman pienempi, sillä sinne mahtuu kerralla noin 33.000 katsojaa. Joensuun Laulurinteeseen mahtuu saman verran katsojia.