Rocktähti: Huumesienet parempaa kuin musiikki

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Noel Gallagheria pidetään yhtenä Britannian merkittävimmistä ja lahjakkaimmista muusikoista. Rokkari erosi yhtyeestä vuonna 2009 riideltyään rajusti veljensä ja kollegansa Liam Gallagherin kanssa. Noel Gallagher on aiemmin kertonut, ettei kaipaa Oasis-yhtyeen kulta-aikoja.

Kärkkäästä kielenkäytöstään tunnettu Noel on jälleen kerran kertonut mielipiteensä musiikista. Mies vietti päihteiden sävyttämän nuoruuden, ja paljasti XFM-radion haastattelussa nauttineensa aikoinaan enemmän taikasienien napostelemisesta kuin musiikin tekemisestä tai kuuntelemisesta.

– En sano, että se olisi ollut jotenkin siistiä, mutta olimme enemmän kiinnostuneita huumeiden käyttämisestä ja puistossa paneskelemisesta kuin musiikista ylipäätään. Musiikki on hieno asia, mutta se ei ole yhtä mahtavaa kuin sienet, Gallagher tykitti.

47-vuotias mies perusteli mielipidettään sillä, että yksi poppikappale kestää kolme minuuttia, kun sienistä saa kuusi tuntia kestävän hyvänolontunteen. Aiemmin muusikko on kommentoinut, kuinka hänen mielestään on uskomatonta, että Paloma Faith on noussut tähdeksi. Myös viime vuosien menestyksekkäimpiin naislaulajiin lukeutuva Emeli Sande sai taannoin osansa Gallagherin täyslaidallisesta.