Hyvästi selluliitti! Perheenäiti keksi selluliittia poistavat leggingsit

Viihdeuutiset · Annika Kela

Selluliittiin kyllästynyt perheenäiti on keksinyt leggingsit, jotka poistavat selluliittiä. Erikoisen näköiset Cellulite Crusher -leggingsit poistavat reisille kertynyttä selluliittiä pienten puuhelmien avulla. Niiden myötä verenkierto reisissä vilkastuu ja selluliitti vähenee.

cellulitecrusher10112014

Selluliittia poistavat leggingsit ovat jo tulleet markkinoille ja ne ovat oiva vaihtoehto kalliille selluliittihoidoille. Leggingseihin ommellut puiset helmet kiihdyttävät reisien pintaverenkiertoa ja hajottavat rasvasoluja. Jotta leggingseillä saisi näkyviä tuloksia, täytyy niitä pitää päivittäin puolesta tunnista tuntiin. Monet leggingsejä käyttäneet ovat olleet tyytyväisiä tuloksiin.

Cellulite Crushersin luoja on perustellut housujen toimivuutta sillä, että housuja käyttämällä ongelman aiheuttaja poistuu. Selluliitti johtuu suurelta osin verenkierron häiriöistä ja housujen käytön myötä verenkierto vilkastuu. Leggingsit eivät poista rasvaa, vaan muovaavat muhkuraisesta ihosta tasaisemman. Rasvanpoistamiseen auttaa vain terveellinen ruokavalio ja liikunta.