Beyonce ja Jay Z jättävät Yhdysvallat – muuttavat Ranskaan

Viihdeuutiset · Annika Kela

Supertähdet Beyonce ja Jay Z ovat suunnitelleet muuttavansa ensi vuonna Ranskaan. Pariskunta on aktiivisesti etsinyt asuntoa Ranskasta ja vihdoin perheelle on löytynyt koti. Parin on kerrottu muuttavan Chigny-les-Rosesissa sijaitsevaan ökykartanoon.

Jay Z on hiljattain ostanut samppanjan luksusmerkki Armand de Brignacin, ja kyseistä samppanjaa valmistetaan alueella, jonne pariskunta on nyt muuttamassa. Yhteiskiertueensa päättänyt pari on halunnut ottaa seuraavan vuoden rauhallisesti. He aikovat viettää enemmän aikaa perheensä kesken ja keskittyä toisen lapsen odottamiseen.

Beyoncen on kerrottu haluavan rauhallisen ja stressittömän ympäristön lapsen odottamisen ajaksi. Pariskunta on jo pitkään haaveillut muutosta Ranskaan ja vihdoin haave näyttää toteutuvan. Daily Mail -lehden mukaan amerikkalainen tähtipari on opetellut ranskan kieltä ja heidän on kerrottu puhuvan ranskaa suhteellisen hyvin. Ranskan maaseudulla heidän on tultava toimeen paikallisella kielellä.

Beyonce lisäsi juuri itsestään kuvan Instagramiin, jossa taustalla Eiffel-torni. Pari on tällä hetkellä Ranskassa.