Danny DeVito ei pidä One Directionin musiikista – silti mukana videolla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Amerikkalainen näyttelijä, koomikko, ohjaaja ja tuottaja Danny DeVito tunnetaan lukuisista televisio- ja elokuvarooleistaan. Hän esiintyy myös One Directionin Steal My Girl -musiikkivideolla. Nyt mies paljastaa, että joutui videolle lähinnä pakon sanelemana.

– Perheeseeni kuuluu monta nuorta lasta, jotka olisivat hakanneet minut, ellen oisi ottanut musiikkivideon roolia vastaan. Tajusin, että voisin ottaa yhteiskuvan One Directionin kanssa, näyttelijä vitsailee The Sun -lehdelle.

Pian 70 vuotta täyttävä Danny DeVito ei kuitenkaan pidä One Directionin musiikista. Sen sijaan hän kuuntelee mielellään Bob Dylania.

Mies oli kuitenkin mielissään saadessaan esiintyä One Directionin musiikkivideolla, sillä nuoret miehet edustavat aikansa musiikkikulttia. One Direction esiintyy Suomessa ensi vuonna kesäkuussa Olympiastadionilla. Heille järjestettiin lisäkonsertti suuren kysynnän vuoksi.