Mies kuvasi salaa hotellisiivoojaa – uskomaton näky videolle

Matkailu · Terhi Piiroinen

Oletko tällä hetkellä koulussa tai töissä esimerkiksi toimistossa? Katsele ympärillesi. Mikäli tila näyttää siistiltä, voit kiittää siitä henkilökohtaisesti paikan siivonnutta siistijää. Siivoojien työ on aliarvostettua, vaikka työ on rankkaa, pienipalkkaista ja minuutilleen aikataulutettua. Kiitosta satelee aniharvoin.

YouTube
YouTube

Vielä vähemmän kiitosta tulee silloin, jos joku ammattikunnan edustajista sortuu törkeään toimintaan. Tällainen tilanne kuvattiin amerikkalaisessa hotellissa, jossa huonesiivooja tutki royhkeästi hotellivieraan tavarat läpi.

Siivooja nuuski jopa huoneessa olleen kannettavan tietokoneen, iPadin, saapuneen postin ja matkalaukun. Lisäksi siistijällä tuntui olleen ylimääräistä aikaa yrittäessään kirjautua sisään hotellivieraan tietokoneelle.

Video todistaa, että tallelokeroita ei ole asennettu hotellihuoneisiin turhaan. Vaikka hotelliketjua ei paljastetakaan videolla, on taltiointi oiva muistutus siitä, miksi arvotavaroita ei kannata jättää esille huoneisiin. Siivooja ei varastanut mitään, mutta rikkoi törkeästi hotellivieraan yksityisyyttä.