Vaimo sai avioerossa 1 000 000 000 dollaria – haluaa vielä enemmän!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Erotilanteet voi joko hoitaa tyylikkäästi ja aikuismaisesti tai sitten pelata likaista ja ahnetta peliä maailman tappiin saakka. Osa eronneista ei yksinkertaisesti lopeta vihaansa koskaan, ja he etsivät kaikki keinot kostaakseen entiselle kumppanille. Katkeruus ja ahneus luovat yhdessä vaarallisen kombinaation.

Raha-asiat aiheuttavat kaikille avioerotilanteessa kärvisteleville entistäkin enemmän harmaita hiuksia. Miljardööri Harold Hamm erosi vaimostaan Sue Ann Hammista. Hän joutuu maksamaan entiselle vaimolleen Yhdysvaltojen historian suurimman summan avioerossa, ja loppulaskun suuruus nousee peräti miljardiin dollariin. Harold Hamm on maaöljy-yhtiö Continental Resources -yrityksen toimitusjohtaja.

Rouva Hamm ei kuitenkaan ole tyytyväinen summaan. Hänen palkkaamansa lakimiesarmeija haluaa vaimolle puolet miehen kerryttämästä 13 miljardin arvoisesta omaisuudesta. Tämä perustuu pelkästään siihen, että pariskunta ei ole laatinut avioehtoa. Pariskunta tapasi aikoinaan Continental Resources -yhtiössä, jossa nainen työskenteli lakimiehenä ja monissa eri johtotehtävissä. Sue Ann Hamm nousee eron myötä Yhdysvaltojen sada rikkaimman naisen listalle, Yahoo uutisoi.