Nainen näytteli juopunutta kadulla – miehet yrittivät käyttää tilannetta hyväksi

Viihdeuutiset · Annika Kela

Joukko kaveruksia on kuvannut videon, jossa testataan, miten ihmiset suhtautuvat kadulla kävelevään viehättävään naiseen, joka on ympäripäissään. Testi on tehty keskellä päivää vilkkaalla Hollywood Boulevardilla.

Kadulla kävelevä nainen on näyttelijä, joka esittää olevansa humalassa. Neitokainen nauttii paperipussiin käärityn juomapullon sisällöstä kompastellen pitkin katuja. Nainen esittää olevansa matkalla bussipysäkille ja kysyy ohikulkijoilta apua löytää perille.

Testi osoittaa, että moni miehistä yrittää käyttää tilannetta hyväkseen. Miehet tarjoituvat viemään naisen kotiinsa joko lepäämään tai nauttimaan lisää alkoholia. Miehet alkavat johdatella naista autolleen tai asunnolleen, kunnes nainen kertookin voivansa jo paremmin ja poistuu paikalta.

Monet miehistä käyttäytyvät määrätietoisesti yrittäessään saada naista kotiinsa. Kukaan ei kuitenkaan pakota naista lähtemään mukaansa tai käyttäydy väkivaltaisesti. Video osoittaa, että moni yrittää hyötyä tilanteesta ja käyttää naisen humalatilaa räikeästi hyväkseen.

Video kuuluu samaan kategoriaan, kuin aiemmin julkaisemamme video, jossa nainen testaa kuinka paljon hänen peräänsä huudellaan New Yorkin kaduilla. Nainen koki tulleensa ahdistelluksi kävelymatkansa aikana.

Olisi hienoa, jos vastaavanlaisia piilokameravideoita kuvattaisiin Suomessakin, sillä täällä pohjolassa asuvien ihmisten käyttäytymistä ei voi verrata bilekaupunki Los Angelesin väkeen tai New Yorkiin.