Törkeyden huippu! Futisfani kaivoi nenää – pyyhki räät naisen hiuksiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kameroita on nykyään kaikkialla. Lähes jokaisen kadun kulmasta löytyy valvontakamera, ja useimmilla ihmisillä on vähintäänkin kännykkäkamera taskussaan. Siksi kannattaakin olla varuillaan julkisilla paikoilla, sillä omat nolot teot saattavat päätyä miljoonien silmäparien nähtäville internetiin.

Everton FC:n kannattaja jäi kiinni rysän päältä jalkapallopelin yhteydessä. Vine-palvelussa jaetulla videolla nähdään kuinka mies kaivaa nenäänsä ja pyyhkii sen jälkeen sormensa alapuolellaan istuvan naisen hiuksiin. Ilkeä temppu, mutta ainakin nyt koko maailma tietää nyt mikä hän on miehiään.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat