14 leijonaa saalisti elefantinpoikasta – älykkyys voitti voiman

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Jokainen Avaraa luontoa seurannut tietää, että luonto saattaa toisinaan vaikuttaa varsin julmalta. Luontodokumenteissa nähdään nimittäin usein tilanteita, joissa pienet ja söpön oloiset eläimet joutuvat petojen lounaaksi.

YouTube
YouTube

Nyt Youtubessa nähdään hurja video, jossa norsunpoikanen ei suostukaan päätymään petoeläinten kitaan vastoin kaikkia todennäköisyyksiä. Video on kuvattu Zambiassa sijaitsevalla Norman Carr -safarilla toimittaja Jesse Nashin toimesta.

Hurjalla videolla norsunpoikanen joutuu 14 nälkäisen leijonan piirittämäksi. Elefantti kuitenkin taistelee vastaan ja onnistuu yksin puolustamaan itseään ja pakenemaan petoeläinlaumaa. Norsu on sittemmin palannut laumansa pariin, ja pikkuelefantin rohkeuden vuoksi Safarin henkilökunta antoi sille nimeksi Hercules.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat