Äijägrillien äijägrilli! Mies rakensi höyryveturista grillin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kuten kaikki ruoanlaiton ystävät tietävät, on ulkona grillaaminen mukavaa puuhaa, siitäkin huolimatta että Suomessa sitä päästään kunnolla harrastamaan yleensä vain muutaman kuukauden ajan vuodessa. Myös amerikkalaiset ovat tunnetusti innokkaita grilliharrastajia.

YouTube
YouTube

Yhdysvalloissa myös ruoanlaitto täytyy tietenkin hoitaa erittäin näyttävästi. Tuoreella Youtube-videolla vanhempi amerikkalaismies esittelee ulkogrilliään, joka on varmasti saanut naapurit vihreäksi kateudesta. Grilli nimittäin muistuttaa ulkoisesti vanhan ajan höyryveturia. Videolla asiaankuuluvan leveällä amerikkalaisaksentilla puhuva herra esittelee katsojille höyryveturi-grillinsä lukuisia ominaisuuksia.

YouTube
YouTube