Äidin laulusta itkenyt pikkuvauva nettitähdeksi – näin reagoi vuoden kuluttua

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kerroimme viime vuonna kuinka perheenisä julkaisi netissä sydäntä pakahduttavan videon, jossa hänen pieni tyttärensä liikuttui iloisiin kyyneliin äidin laulaessa hänelle Rod Stewartin kappaleen My Heart Can’t Tell You No. Vauvan reaktiosta muodostui valtava nettihitti, ja video on katsottu kymmeniä miljoonia kertoja.

YouTube
YouTube

Videolla esitetyistä tapahtumista on nyt kulunut jo yli vuosi, mutta pienellä taaperolla on edelleen tapana herkistyä äidin laululle. Perheenisä on nyt julkaissut videon tilanteesta, jossa pikkuinen katsoo isänsä puhelimesta hittivideotaan ja reagoi siihen hellyyttävästi. Pikkutyttö liikuttuu edelleen kuulemastaan kappaleesta. Lapsukaisen reaktio kertoo enemmän kuin tuhat sanaa.