Poptähti täytti 30 vuotta – ysäribileiden asut kohdallaan

Viihdeuutiset · Annika Kela

Australialainen näyttelijätär ja laulajatar Delta Goodrem täytti hiljattain pyöreitä ja halusi juhlia sen kunniaksi ikimuistoisella tavalla. Nainen päätti, että hänen juhlissaan olisi ysäriteema. Tähtönen jakoi myöhemmin Instagramissa hauskoja kuvia 1990-luvun mukaisesti pukeutuneista vieraistaan.

Juhlissaan Delta Goodrem oli pukeutunut Britney Spearsiksi ja jakamassaan kuvassa hän esiintyy ystäviensä kanssa, jotka ovat pukeutuneet 90-luvun Jennifer Lopeziksi ja hittielokuva Cluelessin päähahmoksi Cher Horowitziksi. Kuvista päätellen juhlissa oli iloinen tunnelma ja kaikki olivat muistaneet pukeutua teeman mukaisesti.

Party like its 1999…My gurls light up my world ✨with there love and fun @daniellefoote @reneebargh #dancethenightaway #90'smixtape #cher #jlo #britters #dirty30 x

A photo posted by Delta Goodrem (@deltagoodrem) on