Justin Bieberin ja teini-Kardashianin suhde syvenee – video treffeiltä julki

Viihdeuutiset · Annika Kela

Poppari Justin Bieber on huhujen mukaan alkanut deittailla Kendall Jenneriä. Aiemmin kerroimme, kuinka pari oli nähty yhdessä ulkona Pariisin muotiviikoilla samoihin aikoihin kun Justinin seurustelu laulajatar Selena Gomezin kanssa päättyi.

Cute little coffee cup

A video posted by Justin Bieber (@justinbieber) on

Kendall Jenner on nähty useaan otteeseen Bieberin kanssa, ja nyt mies on jakanut Instagramissa videon hänen ja Kendallin treffeistä. Videolla Kendall kihertää Justinin vitsailuille ja mies kehuu tyttöä suloiseksi.

Justinin on-off -tyttöystävä Selena Gomez ei varmasti katso parin lämpimiä välejä hyvällä, sillä neidolla on kerrottu olleen eripuraa Kardashian perheen kanssa. Ehkä mustasukkaiseksi tekeminen on reaktio, jota mies tavoittelee deittailemalla Kendallia. Jää nähtäväksi, kehkeytyykö Kendallin ja Justinin suhteesta jotain vakavampaa.