UFC-naisottelijan korva repesi – kuva ei herkimmille

Viihdeuutiset · Annika Kela

Mexico Cityssä järjestetyn UFC-ottelun toinen erä päättyi siihen, kun toisen ottelijan korva räjähti irti. Kehässä ottelivat keskenään Jessica Eye ja Leslie Smith. Ottelussa Eye jatkoi Smithin toisen korvan lyömistä siihen pisteeseen asti, että korva repesi irti ja jäi roikkumaan pienestä ihosuikaleesta.

YouTube
YouTube

Räjähtäneestä korvasta huolimatta Smith ei halunnut jättää ottelua kesken vaan jatkoi niin kauan, kunnes tuomari vihelsi ottelun poikki. Periksiantamaton nainen koki olevansa kykenevä jatkamaan, sillä hänellä oli erinomainen näkökyky ja toimivat kädet ja jalat. Toisen korvan kuuloa tai korvalehteä hän ei tarvinnut voittamiseen.

Tuomari päätti kuitenkin keskeyttää ottelun. Smith oli saatava hoitoon, jotta korva voitasiin vielä ommella kiinni. Nainen on kertonut ymmärtävänsä miksi ottelu keskeytettiin, vaikka olikin hieman pettynyt lopputulokseen. Naisten välisestä ottelusta kuvattu video on käyty katsomassa netissä miljoonia kertoja. Smithin on hämmästyttänyt ihmisiä sinnikkyydellään ja voitontahdollaan. Kipu oli ottelussa toissijaista, kun Smith oli tullut tavoittelemaan voittoa.