Jennifer Aniston seksiaddiktina – nauttii irstailusta

Viihdeuutiset · Annika Kela

Näyttelijätär Jennifer Aniston on avautunut haastattelussa roolistaan, jossa hän näyttelee pahamaineista seksiaddiktia. Nainen on kertonut, että rooli ei voisi olla kauempana siitä, mitä nainen on todellisuudessa, ja siksi roolia oli hänen mielestään hulvatonta näytellä.

YouTube
YouTube

Elokuvateattereissa pian esitettävässä Kaameat pomot 2 -elokuvassa Aniston näyttelee seksinnälkäistä esimiestä, joka käyttää asemaansa räikeästi hyväkseen. Aniston paljasti, että elokuvassa roolihahmo hakeutuu seksiaddikteille tarkoitettuun apuryhmään Anonyymit seksiaddiktit, jotta hän löytäisi muista addikteista itselleen helpompia uhreja.

Jennifer on naureskellut roolin olevan unelma kenelle tahansa näyttelijälle, sillä siinä on mahdollista mennä äärimmäisyyksiin hauskalla tavalla. Aniston kuvaili rooliaan hirviömäiseksi esimieheksi, joka ei ymmärrä seksistä kieltäytymistä. Elokuvassa nähdään Anistonin lisäksi muun muassa Jason Bateman ja Jason Sudeikis.