Röyhkeyden huippu! Mies pokasi synnytyksessä auttanutta kätilöä

Viihdeuutiset · Annika Kela

Silloin tällöin netissä törmää tarinoihin, joiden ei yksinkertaisesti voi uskoa olevan totta. Jacksonvillessa asustelevan miehen tarina on yksi niistä. Mies on osoittanut olevansa yksi röyhkeimmistä ihmisistä maailmassa, sillä hän on iskenyt silmänsä kätilöön, joka toimitti maailmaan miehen ja hänen vaimonsa lapsen.

Craigslist
Craigslist

Miehen kiinnostus kätilöä kohtaan kävi ilmi, kun mies alkoi etsiä kätilön yhteystietoja netistä. Mies jopa kirjoitti paikalliselle Osta ja Myy -palstalle ilmoituksen, jossa kertoi etsivänsä Onslow Memorialin sairaalassa työskentelevää kätilöä.

Mies oli kirjoittanut ilmoitukseen, että häneen teki suuren vaikutuksen naisen ottama katsekontakti. Miehen mukaan kätilö oli luonut pitkän ja tiiviin katsekontaktin mieheen synnytyksen aikana ja siinä oli ollut jotain erityistä.

Pohjoiscarolinalainen mies oli kirjoittanut ilmoitukseen, että hän ei aio odottaa vastausta, vaan aikoo tulla sairaalaan viettämään aikaa siinä toivossa, että tapaa kätilön uudelleen. Miehen käytös kuulostaa niin tökeröltä, että ilmoituksen nähneet ihmiset ovat vain nauraneet asialle ja toivoneet, että ilmoituksen takana on vain huono pila ja että ilmoitus ei ole aito.