Missikaunotar jäi huumeiden orjaksi – tuore pidätyskuva järkyttää

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kovat huumeet tekevät tunnetusti käyttäjistään todellisia ihmisraunioita, ja verkossa on julkaistu runsaasti kuvia, joissa huumekierteen traagiset seuraukset näkyvät selvästi. Nyt vuorossa on 23-vuotias amerikkalainen kauneuskuningatar Jamie Lynn France, jonka tuore pidätyskuva on järkyttävää nähtävää.

Splash
Splash
Splash
Splash

Entinen Miss Teen Oregon pidätettiin huumekauppiaan kanssa Oregonin Salemissa sijaitsevasta motellihuoneesta, kun heidän hallustaan löytyi useita erilaisia huumeita. Sittemmin poliisi julkaisi Francen pidätyskuvan verkossa. Nyt Francen ulkonäköä voidaan siten verrata ennen ja jälkeen huumekierteen. Poliisilaitos kertoi verkossa julkaisseensa kuvan siksi, että huumekierteen tulos voidaan hyvin nähdä kuvista.